Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vyléčení dnes vyhráli 19:0. V Karlovarském kraji nebyl za posledních 24 hodin ani jeden test pozitivní a nikdo nezemřel

Hygienici dnes zaznamenali celkem 338 testů a ani jeden z nich nebyl pozitivní na nákazu COVID-19. Oproti včerejšku navíc evidují velký počet vyléčených, kterých je v kraji už 73. Jediným negativním číslem je počet lidí v karanténě, ten se zvýšil o 21 osob.

Dnes napíší všichni starostové z Karlovarského kraje, kteří na svých facebookových profilech informují obyvatele o počtech nakažených ve své obci nebo městě nulu.  V Karlovarském kraji totiž dnes nebyl ani jeden pozitivní test.

„Celkem dnes bylo provedeno a vyhodnoceno 338 testů, což je velmi vysoké číslo. Počet nakažených ale od včerejšího večera nestoupl a to je jistě velmi dobrá zpráva,“ uvedla mluvčí krajské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Jediným negativním číslem je tak zvýšený počet lidí umístěných do karantény. "Ten dnes stoupl o dvacet jedna a celkem je v karanténě na základě našeho rozhodnutí umístěno sto osob,“ dodala mluvčí.

Stále platí, že Karlovarský kraj doposud eviduje 224 pozitivních případů a celkem 2958 negativních testů. U třinácti osob byl výsledek testu nejasný.

Nejvíce nakažených je na Chebsku s celkovým počtem 132 případů, na Karlovarsku je to 57 a na Chebsku 35 pozitivních testů.  Počty provedených testů ale nesouhlasí s počtem osob, protože některým lidem byly testy prováděny opakovaně. Celkový počet testovaných je tak o něco nižší, než je zveřejněný počet testů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, Krajská hygienická stanice, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyléčení dnes vyhráli 19:0. V Karlovarském kraji nebyl za posledních 24 hodin ani jeden test pozitivní a nikdo nezemřel  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.