Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V Karlovarském kraji včera přibylo deset případů nákazy COVID-19

Zatímco v minulých dnech většinou hlásili hygienici nulový nárůst nemocných koronavirem, včera zaznamenali deset pozitivních testů. Počet aktuálně nemocných je tak v našem kraji 25. Nejvíce jich je stále na Chebsku, kde se z nemoci léčí dvacet jedna lidí.

„Celkem jsme za posledních 24 hodin provedli 101 testů a z nich bylo deset pozitivních. Počet nemocných tak opět stoupl,“ sdělila mluvčí krajské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Aktuálně je 21 osob nemocných na Chebsku, 3 na Sokolovsku a jeden na Karlovarsku. Počet vyléčených stoupl na číslo 399 a celkový počet pozitivních testů na 462. Počet úmrtí v Karlovarském kraji v souvislosti s nemocí COVID-19 je stále 38.

Celkem už bylo v našem kraji provedeno 14 362 testů. Testování v kraji bude i nadále pokračovat, ale jedno odběrové místo, konkrétně to v chebské nemocnici, se od pondělí uzavírá.

„Od 8.6.2020 se uzavírá odběrové místo pro Covid v Chebu. Již objednaní mohou v Chebu využít odběrové místo MUDr. Škábové nebo odběrové místo v nemocnici v Karlových Varech. V Karlových Varech je odběrové místo otevřeno od 8.00 do 12.00 hodin, potvrzení o bezinfekčnosti se vydává od 8.00 do 12.00 hodin,“ uvedla Karlovarská krajská nemocnice na svých facebookových stránkách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavir, nákaza, nemoc, Karlovarský kraj, COVID-19, okres Cheb, Krajská hygienická stanice, Cheb, okres Sokolov, Karlovy Vary, Karlovarská krajská nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlovarském kraji včera přibylo deset případů nákazy COVID-19  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.