Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V kraji je evidováno další úmrtí v souvislosti s nemocí COVID-19, pozitivních testů dnes přibylo o devatenáct

Sedmnáct nových případů evidují hygienici opět na Chebsku. Tam se v minulých dnech situace začala rapidně zhoršovat a pozitivních případů každý den skokově přibývá. Špatné je, že se nákaza začala šířit mezi seniory. Jen za dnešek jich bylo pozitivně testováno jedenáct.

„Počet úmrtí v Karlovarském kraji dnes stoupl na osmnáct. Pozitivních testů je už 349, což je o devatenáct případů více než včera,“ uvedla mluvčí krajské hygienické stanice Michaela Zajíčková s tím, že dnes bylo provedeno a vyhodnoceno 394 testů.

Na Chebsku je k dnešnímu dni evidováno 219 pozitivních testů a jejich počet narostl o sedmnáct případů. Na Karlovarsku a Sokolovsku dnes přibylo po jednom pozitivním testu a celkově jich evidujeme na Karlovarsku 76 a na Sokolovsku 54.

Vedle jedenácti pozitivních testů u seniorů bylo osm pozitivních případů ve věkové skupině od 25 do 64 let.  „U dětí a mládeže jsme dnes nezaznamenali ani jeden případ nákazy,“ dodala mluvčí s tím, že počet vyléčených se dnes zvýšil o čtyři případy na celkových 137.

Nejmladším nakaženým je šestiměsíční chlapec a nejstarší je třiadevadesátiletá žena. Celkem je nakažených 168 mužů a 181 žen.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavir, úmrtí, Karlovarský kraj, Chebsko, okres Cheb, Krajská hygienická stanice, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kraji je evidováno další úmrtí v souvislosti s nemocí COVID-19, pozitivních testů dnes přibylo o devatenáct  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.