Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Rekonstrukce chebského Domova pro seniory Spáleniště je u konce. Vyšla na 16 milionů korun

Na více než 16 milionů korun vyšla rekonstrukce Domova pro seniory Spáleniště v Chebu. Proměnou prošla administrativní část a prostor určený pro společenské aktivity a komunitní život klientů domova.

Rekonstrukce domova pro seniory navázala na rozsáhlé úpravy ubytovací části a venkovního pláště budovy, které proběhly v předchozích letech. Proměnou prošly kanceláře a další potřebné zázemí pro pracovníky, a také jídelna, tělocvična a klubovna. Úplnou novinkou je pak kavárnička a kaple. 

„Veškeré prostory jsme vymýšleli v týmu pracovníků domova, kteří se pro zásadní změny v domově skutečně nadchli a výsledek je znát. Ráda bych ještě připomněla, že v květnu jsme otevírali nově vybudovanou zahradu pro klienty. Naši senioři sem nesmírně rádi chodí a mohou si dát i se svými návštěvami v malé kavárničce kávu. Vybudovali jsme i altán a prostor pod markýzou, kde si posedí naši lidé při živé muzice nebo při opékání buřtů,“ uvedla ředitelka Domova pro seniory Spáleniště Simona Hechtová

V rámci domova mají klienti k dispozici hřiště na pétanque nebo kámen vzpomínek, kam mohou lidé chodit vzpomínat na ty, kteří je již opustili, řekla ředitelka. Rekonstrukce vyšla na více než 16 milionů korun.

Ohodnoť článek

Foto Město Cheb

Štítky rekonstrukce, Dům pro seniory Spáleniště, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce chebského Domova pro seniory Spáleniště je u konce. Vyšla na 16 milionů korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.