Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Karlovarští hasiči uspěli v prestižní anketě. Získali dvě první místa a jeden bronz

Dvě zlata jeden bronz. Takový úspěch si odnesli karlovarští hasiči z ankety Hasič roku. Ocenění získali především za práci během likvidace lesního požáru v Českém Švýcarsku.

Vyhlášení vítězů se uskutečnilo v prostorách Španělského sálu na Pražském hradě. Karlovarští hasiči byli oceněni ve třech kategoriích, dvakrát získali první místo a jednou třetí. Anketu Hasič roku vyhlašuje ministr vnitra již od roku 2009 a zahrnuje 7 kategorií. 

Prvním místem v kategorii Zásah roku byl oceněn zásah při likvidaci lesního požáru České Švýcarsko. „Ve štábu velitele zásahu byl téměř po celou dobu trvání zásahu Dusan Uhlík, který tak trofej pro vítěze kategorie převzal společně s dalšími členy štábu. V samostatné kategorii Velitel roku získal Dušan Uhlík ocenění za třetí místo,“ popsal mluvčí karlovarských hasičů Martin Kasal.

Úspěch si připsal také Jiří Szewieczek v kategorii Kolektiv roku. „Prvenství si odnesl tým tiskových mluvčích a dokumentaristů, kteří spolupracovali rovněž při lesním požáru v Národním parku České Švýcarsko. Jiří Szewieczek zajišťoval po celou dobu zásahu práce s bezpilotními prostředky a televizní přenos záběrů ze zásahu,“ dodal Kasal.

Ohodnoť článek

Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky hasiči, karlovarská kraj, anketa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští hasiči uspěli v prestižní anketě. Získali dvě první místa a jeden bronz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.