Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

V Krušných horách se lyžovalo v posledních otevřených areálech

Poslední lyžařské areály byly v provozu o víkendu v Karlovarském kraji. Lyžuje se nadále na Klínovci a poslední zájemci se mohli svézt i v Potůčkách. Ostatní střediska už letošní sezonu ukončila. V nejvyšších polohách by ale mohlo podle předpovědí být v týdnu ještě chladno, a dokonce by mohlo sněžit. Šance zalyžovat si tak ještě bude.

Otevřeno bylo a má být ještě na Klínovci. V provozu byly o víkendu lanovky Cinestar Express, Dámská a vlek v MiniAreálu. Lyžovat se dá na sjezdovkách Dámská, Pařezovka, U Zabitýho a Přemostěná. „Aktuálně si u nás zalyžujete bez front na více na 5,5 km sjezdovek všech obtížností. Provoz severní části areálu plánujeme udržet až do Velikonoc," slibují provozovatelé největšího areálu v Krušných horách.

Na sjezdovkách na Klínovci je stále okolo 20 až 50 centimetrů sněhu. Podle předpovědi meteorologů by sníh mohl vydržet. V příštím týdnu by se teploty v noci měly udržet pod nulou a i denní teploty mají dosahovat jen lehce nad nulu. Velikonoce by tak na vrcholcích Krušných hor mohly být ještě na snahu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Skiareál Klínovec

Štítky počasí, rekreace, hory, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Krušných horách se lyžovalo v posledních otevřených areálech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.