Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vedení Chebu přemýšlí, že zavře i mateřské školky

Mimořádné opatření ministerstva zdravotnictví projednalo dnes vedení města Chebu. To zvažuje uzavření mateřských škol, které možná zveřejní ve čtvrtek. Mateřské školy do mimořádného opatření zatím zahrnuty nebyly.

Vedení chebské radnice projednalo aktuální situaci ohledně zveřejněného opatření ministerstva zdravotnictví. „Dále se také zabývalo otázkou uzavření mateřských škol, které zatím do mimořádného opatření nespadají. Budeme monitorovat aktuální situaci, jak po stránce personálního zajištění, docházky dětí, možností rodičů, případně dalších rizik. O dalším opatření možného uzavření mateřských škol budeme informovat ve čtvrtek,“ uvedla mluvčí chebské radnice Simona Liptáková.

Vedení města zároveň upozorňuje rodiče, kteří zůstanou se svými dětmi doma, jedná se však o děti do 10 let věku, nechť kontaktují příslušnou školu a vyžádají si potvrzení o uzavření školy na tiskopise „Žádost o ošetřovné při péči o dítě 10 let z důvodu uzavření školského/dětského zařízení (školy). „Žádost je také ke stažení na stránkách České správy sociálního zabezpečení,“ dodala mluvčí a doplnila, že o konání kulturně-společenských akcích bude vedení radnice informovat aktuálně na webu a Faceeboku města.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay

Štítky školka, koronavirus, Cheb, Karlovarský kraj, mateřská škola, radnice, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Česká správa sociálního zabezpečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedení Chebu přemýšlí, že zavře i mateřské školky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.