Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Babičkou roku Karlovarského kraje se stala Vlasta Veverková z Chebu

Krajské kolo soutěže Babička roku zná svou vítězku. Ve třech předepsaných disciplínách změřilo síly pět soutěžících. Své schopnosti a dovednosti přítomné dámy prokázaly v tanci, zpěvu, ale předvedly i celou řadu vlastnoručně připravených výrobků. Vítězství si v krajském kole vybojovala Vlasta Veverková z Chebu.

„Moc blahopřeji vítězce, ale i všem ostatním účastnicím k jejich skvělým výkonům. Stejně jako dosud i v budoucnu kraj počítá s podporou seniorských akcí, ať jde o kulturní, vzdělávací či sportovní aktivity, nebo právě o tuto soutěž,“ uvedl krajský radní Robert Pisár.

Celostátní kolo soutěže Babička roku se bude konat 18. října na Výstavišti Flora Olomouc. Babička roku je soutěž pro všechny ženy od 55 let. 

„Nejde o zkoušku z ručních prací nebo vědomostí, ale jde o aktivní přístup k životu a svému okolí. Ukázat, že pokud jste již nejstarší generací ve vaší rodině, nemusí to znamenat, že jste nějak odstrčeni. Naopak role prarodičů je v dnešní společnosti významná. A to nejen pro ty nejmladší,“ vysvětlují pořadatelé. Cílem projektu podle nic není soutěž krásy, ale ukázka lidských hodnot a vnitřní krásy člověka v seniorském věku.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Babička roku

Štítky soutěž, Babička roku, Karlovarský kraj, Cheb, Výstaviště Flora Olomouc, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Babičkou roku Karlovarského kraje se stala Vlasta Veverková z Chebu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.