Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Auto na CNG začalo po nehodě na „šestce“ hořet

Dnes došlo na silnici 1/6 za Bochovem k nehodě, při které začala dodávka hořet. Přivolaní hasiči požár vozidla zlikvidovali. Řidiče havarovaného vozidla z auta vytáhli svědci nehody. Přivolaný vrtulík zasahovat nemusel.

Dnes byla uzavřena silnice 1/6 na trase z Bochova do Prahy. Důvodem byla havárie dodávky, která se převrátila na střechu a skončila mimo vozovku.

„Po nehodě začalo auto hořet. V době příjezdu hasičů na místo bylo vozidlo již celé v plamenech. V autě cestoval pouze řidič. Pomohl mu lékař, který v době nehody projížděl kolem,“ uvedl mluvčí karlovarských hasičů Martin Kasal s tím, že přivolaní hasiči zlikvidovali požár auta s pohonem na CNG a také následný požár suché trávy kolem místa nehody.

Na místo byl vyslán záchranářský vrtulník, který byl ale následně odvolán, neboť zraněnou osobu transportovala do nemocnice sanitka. Během likvidace požáru byl provoz na silnici uzavřený.

"První pomáhala slečna, řidič náklaďáku a já. Z auta jsme pána vytáhli a především slečna si zaslouží pochvalu za skvělou pomoc. Krom spousty lidí, co si to raději fotí, bych slečnu i s panem řidičem opravdu vyzdvihl, protože dělali vše skvěle tak, jak jsme si na místě řekli, a tím se řidiče podařilo zachránit,“ sdělil policista, který přijel na místo nehody jako první.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KK facebook

Štítky nehoda, HZS, Karlovarský kraj, vrtulník, hasiči, havárie, silnice, požár, Bochov, Martin Kasal, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto na CNG začalo po nehodě na „šestce“ hořet  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.