Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

V září při nehodách v Karlovarském kraji nikdo nezemřel. Loni to byli tři lidé

V Karlovarském kraji se v září stalo celkem 187 dopravních nehod. Nikdo při nich nezemřel, jeden člověk utrpěl těžké zranění a 31 lidí bylo zraněno lehce. Oproti loňsku je to pokles o 3 případy úmrtí. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie.

Bilance loňských zářijových nehod byla v Karlovarském kraji tragičtější - nehod se stalo sice o 30 méně než letos, zemřeli při nich ale tři lidé. Od začátku roku si dopravní nehody v kraji vyžádaly osm lidských životů, o tři méně než za stejné období loňského roku.

Celková škoda, která letos vznikla při zářijových nehodách v kraji, byla vyčíslena na 8,42 milionu korun, což je pod ročním průměrem. Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou byla nepřiměřená rychlost. Nejvíce nehod se stalo úterý 20. září, celkem 14.

Vážnější nehoda se stala v kraji 8. září na dálnici D6 mezi Sokolovem a Karlovými Vary. Osobní vozidlo tam po nehodě blokovalo oba jízdní pruhy a dálnice musela být asi 45 minut uzavřena.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, září, 2022, Karlovarský, Karlovarský kraj, havárie, Karlovy Vary, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V září při nehodách v Karlovarském kraji nikdo nezemřel. Loni to byli tři lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.