Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

V květnu zemřel na silnicích v Karlovarském kraji jeden člověk, loni ve stejném období nikdo

V květnu zemřel při dopravních nehodách na silnicích v Karlovarském kraji jeden člověk, loni ve stejném období nikdo. Od začátku roku si nehody v kraji vyžádaly tři životy. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie. 

Jediná smrtelná nehoda se stala v noci na 26. května. U Merklína na Karlovarsku osobní auto narazilo do stromu. Při nehodě jeden člověk zemřel. „Řidič osobního automobilu značky Škoda, jedoucí směrem z obce Lípa směrem do obce Merklín, z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo vozovku, kde následně narazil do vzrostlého stromu. Motorista utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehl," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. 

V květnu se na území Karlovarského kraje stalo 162 nehod, což je o 51 více než loni. Při nehodách byli čtyři lidé těžce zraněni, 44 lehce. Celková škoda byla vyčíslena na 9,03 milionu korun, což je pod ročním průměrem. Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou bylo nedání přednosti. Nejvíce nehod se stalo ve čtvrtek 26. května, celkem 12.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky smrtelná nehoda, počet smrtelných nehod, Karlovarský kraj, havárie, silnice, ŠKODA AUTO a.s., Merklín, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V květnu zemřel na silnicích v Karlovarském kraji jeden člověk, loni ve stejném období nikdo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.