Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Habartov a Pila se mohou chlubit nejlepšími webovými stránkami v kraji

Soutěž Zlatý erb, o nejhezčí internetové stránky a elektronické služby, vyhlašoval Karlovarský kraj letos již po dvaadvacáté. V minulých dnech byly vyhlášeny výsledky soutěže a vítězové se mohou těšit na postup do celostátního kola.

„Soutěž Zlatý erb je rozdělena do několika kategorií. Zvlášť mezi sebou soutěží města a zvlášť obce. Poslední kategorií jsou elektronické služby,“ vysvětluje mluvčí krajského úřadu Jana Pavlíková.

Diplomy a ceny předal zástupcům města a obcí hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis a radní Josef Janů.

„Jsem velmi rád, že se krajské kolo soutěže včetně vyhlášení výsledků mohlo i přes koronavirovou krizi uskutečnit. V tomto náročném období se prokázalo, jak je důležité, aby města a obce měla fungující a uživatelsky přívětivé webové stránky. Ocenit musím i snahu všech o kvalitní elektronické služby a důraz na to, aby komunikace s občany touto formou byla co nejlepší,“ uvedl hejtman Petr Kubis během slavnostního předávání cen v krajském kole.

Zlatý erb mezi městskými webovými stránkami získalo město Habartov, před Mariánskými Lázněmi a Sokolovem. Mezi obcemi vyhrála Pila. Druhé byly webové stránky Velké Hleďsebe a Andělské Hory. Co se týká elektronických služeb tak tam se nejvíce líbil internetový Kalendář akcí města Mariánské Lázně, Dovozová služba Habartova a Rozklikávací rozpočet města Chebu.

„Do celostátního kola postupují město Habartov, obec Pila a Mariánské Lázně s elektronickou službou. Soutěže se opět účastní všech 14 krajů České republiky, vítězové v celostátním kole budou vyhlášeni v polovině října na konferenci v Hradci Králové,“ dodala Jana Pavlíková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto kr-karlovarsky

Štítky internet, web, Zlatý erb, Karlovarský kraj, Habartov, webová stránka, soutěž, Jana Pavlíková, Petr Kubis, Josef Janů, Mariánské Lázně, koronavirová krize, Pila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Habartov a Pila se mohou chlubit nejlepšími webovými stránkami v kraji  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.