Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Karlovarsko se pokusí překvapit hráče Tours a zvrátit čtvrtfinále Poháru CEV

Volejbalisty Karlovarska dnes čeká odveta s francouzským velkoklubem Tours a úřadující český mistr se pokusí čtvrtfinále Poháru CEV zvrátit. Před týdnem v Tours svěřenci Jiřího Nováka prohráli 0:3, ale sety dovedli do koncovky a snažili se být rovnocenným partnerem. Odveta začne v 17 hodin, postupující tým se o finále utká s polským Belchatówem.

Tours je osminásobným mistrem Francie, v roce 2017 Pohár CEV vyhrálo a vrchol mezi evropskou elitou zažilo v roce 2005, kdy ovládlo Ligu mistrů. V úvodním čtvrtfinále byli volejbalisté Tours úspěšnější v ofenzivě a měli účinnější servis, Západočechy zase zdobila pevná obrana na síti.

„V prvním zápase jsme se přesvědčili, že s nimi můžeme hrát vyrovnanou partii a pokusit se i o překvapení," řekl pro klubový web Karlovarska kapitán Daniel Pfeffer.

„Platit bude nasazení na sto čtyřicet procent, aby nám všechno klapalo, a pak i trocha toho štěstíčka je potřeba," dodal.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky Sport, volejbal, muži, Pohár CEV, čtvrtfinále, Karlovarsko, Tours, Karlovarský kraj, Jiří Novák, Bełchatów, Liga mistrů UEFA, Francie, Daniel Pfeffer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarsko se pokusí překvapit hráče Tours a zvrátit čtvrtfinále Poháru CEV  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.