Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokejový útočník Beránek z Karlových Varů dostal dvouzápasový trest

Útočník Ondřej Beránek z Karlových Varů dostal dvouzápasový trest za faul na plzeňského obránce Petra Zámorského v úterním utkání 30. kola hokejové extraligy. Znamená to pro něj, že už si v letošním kalendářním roce v nejvyšší domácí soutěži nezahraje. Stopku na jedno utkání za faul kolenem dostal dodatečně i liberecký obránce Ian McCoshen, jenž přijde navíc o deset procent ze základního měsíčního platu. Stejně vysokou pokutou byli za simulování potrestáni plzeňský útočník Jakub Lev a bek Petr Gewiese z Mladé Boleslavi. O rozhodnutí předsedy disciplinární komise Viktora Ujčíka informovala na svém webu Asociace profesionálních klubů ledního hokeje.

Beránek dostal dodatečný trest za podkopnutí Zámorského ve 28. minutě západočeského derby. Rozhodčí Jan Jaroš a Lukáš Květoň hráče v zápase nevyloučili. Osmadvacetiletý útočník přijde o dnešní utkání v Mladé Boleslavi a sobotní domácí souboj s Libercem. Do sestavy Energie se může vrátit 3. ledna v Litvínově.

Americký zadák McCoshen se provinil v utkání Bílých Tygrů v Litvínově, které Liberec prohrál 3:6. Během samotného zápasu sudími Matějem Sýkorou a Jakubem Šindelem potrestán nebyl. Osmadvacetiletý McCoshen přijde o dnešní utkání proti Kladnu.

Přestupek třiatřicetiletého Lva pochází stejně jako v Beránkově případě ze souboje Karlových Varů s Plzní (4:1), v utkání vyvázl zkušený útočník bez trestu. Třicetiletý Gewiese si naproti tomu nedlouho po polovině úterního duelu Mladé Boleslavi s Brnem (3:1) odpykal dvouminutový trest, zatímco soupeřův útočník Martin Zaťovič byl vyloučen za podrážení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hokejkv.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, disciplinární, Beránek, McCoshen, Lev, Gewiese

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Beránek z Karlových Varů dostal dvouzápasový trest  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.