Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Hokejový útočník Rachůnek prodloužil o dva roky smlouvu s Karlovými Vary

Hokejový útočník Tomáš Rachůnek podepsal novou dvouletou smlouvu s Karlovými Vary, které si pojistily jeho služby až do konce ročníku 2024/25. Jednatřicetiletý zlínský odchovanec hájí barvy Energie od roku 2015, před sezonou 2019/20 sice odešel do Liberce, ale ještě v jejím průběhu se v lednu na západ Čech vrátil.

„Tomáš je dlouhodobě odzkoušený hráč, který prokazuje svůj bodový potenciál každou sezonu a tím je pro nás příslibem úspěchu i v příští sezoně. Jsme rádi, že jsme se domluvili na novém kontraktu," řekl klubovému webu hlavní trenér Energie David Bruk.

Rachůnek je s 29 body za šest branek a 23 asistencí ze 44 zápasů nejproduktivnějším hráčem Karlových Varů v této sezoně. Celkem má na kontě v extralize bývalý hráč i Sparty a Olomouce 527 utkání a 289 bodů (112+177). Působil také v KHL ve Lvu Praha, Novokuzněcku a Slovanu Bratislava.

„Rozhodování nebylo složité. Působím tu už nějaký ten rok a jsme tu s rodinou šťastní. I přes jiné nabídky jsem se rozhodl pro Karlovy Vary a udělal jsem správně. Doufám, že vize nového vedení se bude naplňovat a budeme rok od roku se zlepšovat," prohlásil Rachůnek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Rachůnek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Rachůnek prodloužil o dva roky smlouvu s Karlovými Vary  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.