Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řada fanoušků Karlových Varů nechce zpět vstupné za zrušený zápas

Velké množství fanoušků Karlových Varů nechce vrátit vstupné za dnešní zrušený zápas předkola play off hokejové extraligy s Hradcem Králové. Vedení HC Energie jim za to poděkovalo na klubovém webu. Soutěž byla ve středu přerušena kvůli opatřením proti šíření koronaviru a zákazu akcí s účastí nad 100 osob.

"Fanoušci, kteří neuplatní reklamaci za zakoupené vstupenky, přispějí na činnost klubu. Peníze budou použity na náhradu vzniklých ztrát," uvedl klub na webu.

"Velmi si vážíme obrovské vlny solidarity. Máme ohlasy, že lidé by chtěli i dále přispět klubu a podpořit tak náš tým," řekl sportovní manažer a hlavní trenér Martin Pešout. Podle něj má HC Energie druhý nejnižší rozpočet ze všech extraligových klubů. "Vrácení 200 korun za každý lístek by znamenalo velké ztráty pro tým," dodal.

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky Sport, hokej, zdraví, extraliga, K.Vary, koronavirus, HC Energie Karlovy Vary, Extraliga ledního hokeje, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řada fanoušků Karlových Varů nechce zpět vstupné za zrušený zápas  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.