Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokejový obránce Huttula bude po konci v Hradci Králové hrát za Karlovy Vary

Hokejový obránce Joona Huttula bude nově působit v extraligových Karlových Varech. Pětadvacetiletý Fin o víkendu skončil v Hradci Králové, nyní podepsal smlouvu do konce sezony na západě Čech.

"Příchodem Joony reagujeme na dlouhodobé zranění Martina Rohana, ze sestavy nám vypadl v posledních duelech i Lukáš Pulpán. Využili jsme toho, že byl Joona po konci v Hradci na trhu volných hráčů a jsme moc rádi, že se jeho příchod podařilo tak rychle dotáhnout," uvedl trenér David Bruk na klubovém webu. Energie se podle jeho slov nadále snaží získat posilu i do útoku.

Huttula přišel do Hradce Králové v polovině října na zkoušku, v extralize odehrál osm zápasů a připsal si tři asistence. Rodák z Tampere začal sezonu v druhé nejvyšší finské soutěži, v minulém ročníku hrál mezi elitou v týmu SaiPa Lappeenranta. V karlovarském dresu se Huttula představí poprvé v dnešním utkání proti Olomouci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Mountfield Hradec Králové

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Huttula, Mountfield Hradec Králové, HC Energie Karlovy Vary, Česko, Lukáš Pulpán, Martin Rohan, SaiPa Lappeenranta, HC Olomouc, Tampere

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Huttula bude po konci v Hradci Králové hrát za Karlovy Vary  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.