Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Hokejový brankář Habal prodloužil o dva roky smlouvu s Karlovými Vary

Hokejový brankář Vladislav Habal bude i nadále působit v extraligových Karlových Varech, s kterými prodloužil smlouvu o dva roky až do konce sezony 2023/24 s opcí ještě na další ročník. Třicetiletá dvojka Energie se na západ Čech vrátila loni v lednu po téměř pěti letech, během nichž působila na Slovensku v Košicích a ve Slovanu Bratislava.

„V Karlových Varech jsem maximálně spokojený, jiné nabídky jsem tak ani neřešil. Jsem šťastný, že tu mohu pokračovat a věřím, že společně vybojujeme pro klub nějaký úspěch," řekl klubovému webu Habal. V této sezoně odchytal v extralize 16 zápasů s průměrem 2,79 obdržené branky na zápas a úspěšností 89,95 procenta.

V sedmi duelech se představil také v prvoligovém Sokolově, kde si drží průměr 2,43, úspěšnost 91,24 procenta a jednou udržel čisté konto. V extralize má na kontě celkem 68 utkání a má v nich průměr 3,15, úspěšnost 89,78 a jednu nulu.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Energie Karlovy Vary

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Habal, HC Energie Karlovy Vary, Vladislav Habal, ŠK Slovan Bratislava, Česko, Slovensko, Košice, FK Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový brankář Habal prodloužil o dva roky smlouvu s Karlovými Vary  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.