Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Karlovarští hokejisté jsou v karanténě, v pondělí nenastoupí v Liberci

Hokejisté Karlových Varů skončili v karanténě a nenastoupí v pondělním extraligovém utkání v Liberci. V západočeském klubu se při sobotním testování objevilo 14 případů nákazy koronavirem mezi hráči a členy realizačního týmu. Krajská hygienická stanice proto nařídila mužstvu pětidenní karanténu, oznámila Energie na svém webu.

Západočeši mají jako jediný tým v dnešním programu nejvyšší domácí soutěže volno. Nejbližší zápas je po odkladu pondělního duelu čeká v pátek doma proti Hradci Králové.

V extralize se nákaza objevila opět po vlně z minulých dnů, teprve nedávno skončila karanténa ve Vítkovicích a v Brně. Vynucenou pauzu už měly v lednu i Třinec, České Budějovice, Mladá Boleslav, Zlín, Sparta, Litvínov, Pardubice.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Otakar Šik

Štítky hokej, Karlovy Vary, karanténa, koronavirus, Bílí Tygři Liberec, HC Energie Karlovy Vary, Krajská hygienická stanice, hokejista, Mountfield Hradec Králové, HC Vítkovice Ridera, HC Kometa Brno, HC Oceláři Třinec, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští hokejisté jsou v karanténě, v pondělí nenastoupí v Liberci  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.