Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Hokejový obránce Mikyska se vrací do Karlových Varů, do Brna jde Šik

Hokejový obránce Dalimil Mikyska se opět vrací z Brna do Karlových Varů, kde bude hostovat. Opačným směrem míří útočník Otakar Šik. Výměnu potvrdily oba kluby na svých oficiálních webech, délku hostování ale neuvedly.

Dvaadvacetiletý Mikyska v Karlových Varech hostoval i v částech minulých dvou sezon, nyní jej Energie angažovala s ohledem kvůli problémům se složením obranných řad. Mimo hru jsou Tomáš Havlín, Lukáš Pulpán a Martin Weinhold.

"Po utkání v Hradci jsme bohužel přišli o dva obránce, Tomáše Havlína s Lukášem Pulpánem. Dohodli jsme se tak s Brnem na příchodu Dalimila Mikysky, který naše prostředí dobře zná, stejně tak i systém hry a rychle zapadne do týmu," uvedl hlavní trenér a sportovní manažer Západočechů Martin Pešout.

Mikyska v této sezoně odehrál za Kometu 23 zápasů, ve kterých si připsal asistenci. Brno jej uvolnilo zřejmě i proto, že v reprezentační přestávce angažovalo kanadského obránce Kevina Tanseye.

Jednadvacetiletý Šik se v sestavě Energie objevil v sezoně v šesti zápasech a nebodoval. Dalších 22 utkání (7+12) přidal v první lize v dresu Sokolova.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Otakar Šik

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Brno, Mikyska, Šik, HC Kometa Brno, Dalimil Mikyska, HC Energie Karlovy Vary, Tomáš Havlín, Martin Weinhold, Lukáš Pulpán, HC Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Mikyska se vrací do Karlových Varů, do Brna jde Šik  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.