Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Do KV Arény se vrací Litvínov, Energie chce všechny body

Hokejisté Karlových Varů si v těchto dnech vybírají slabší chvilku v jinak skvěle rozehrané extraligové sezoně. Po vítězných sériích přišly dva zápasy, ve kterých se Západočechům příliš nedařilo. Připsali si dvě porážky a vyválčili pouze jeden bod. Navíc se jim přestalo dařit střelecky.

V posledním odehraném utkání na ledě Komety Brno se navíc neprosadil ani jeden z karlovarských hráčů a tak poprvé v této sezoně svítila po zápase na karlovarské straně nula. Trenéři ale zatím nechtějí mluvit o žádné střelecké krizi. Určité problémy se zakončením ale avizoval asistent hlavního trenéra Energie Tomáš Mariška již před brněnským duelem.

"V posledních dvou zápasech nás trápí koncovka. Všeobecně nejsme spokojeni s tlakem do branky, na to se musíme zaměřit. Já věřím, že opět začneme dávat góly a vytvoříme zase vítěznou sérii," dívá se optimisticky na dnešní duel s Vervou Litvínov asistent hlavního kouče.

Ten již několikrát zdůrazňoval zodpovědný týmový výkon s minimem faulů. Nyní přidává další poznatky a úkoly pro hráče: "Celkově musíme být důslednější a zodpovědnější na obou stranách hřiště a zjednodušit hru v obraně."

Dnešní duel se v KV Aréně hraje od půl šesté večer a domácí celek chce zase naplno bodovat. Zápas je navíc velmi důležitý i pro sebevědomí mužstva do dalších kol. Už v pátek totiž Energie hraje na ledě plzeňských Indiánů a v neděli doma hostí Vítkovice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Verva Litvínov, KV Arena, HC Energie Karlovy Vary, HC Kometa Brno, HC Vítkovice Ridera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do KV Arény se vrací Litvínov, Energie chce všechny body  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.