Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zloděje v restauraci načapali pracovníci bezpečnostní agentury, lupič při útěku vyskočil z okna

Neslavně skončil dvaadvacetiletý recidivista z Karlovarska, který se vloupal do jedné z restaurací v Karlových Varech. Při šmejdění ho přistihli pracovníci bezpečnostní agentury. Zloděj se hned dal na útěk a aby pronásledovatele zdržel, povalil chladící box s alkoholem. Svůj úprk završil výskokem z okna. Daleko se však nedostal a o pár metrů dál už ho zadržela policie.

Mladíkovo řádění začalo už kolem jedenácté hodiny dopoledne, kdy vnikl do chodby jednoho z domů v Karlových Varech. Následně se dostal do kanceláře v přízemí, ze kterého si odnesl fotoaparát s příslušenstvím a svazek klíčů. Díky nim se dostal do dalších prostor, kde poškodil dřevěnou skříň. O několik hodin později, konkrétně po druhé hodině ráno, si vyhlédl v tomtéž městě restauraci. Na místě ukradl mobilní telefon.

„Následně se na místo dostavili pracovníci bezpečnostní agentury, před kterými začal obviněný muž utíkat. Při tom poškodil osvětlení a převrátil chladicí box s alkoholickými nápoji a výčepním sklem. Poté vyskočil z okna a z místa utekl,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek. Bleskově se dostavili policisté a začali po muži pátrat. Po pár minutách ho zadrželi nedaleko místa činu.

„Svým jednáním způsobil na poškozených a odcizených věcech škodu přibližně 110 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen,“ dodal Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky zloděj, vykradl restauraci, vyskočil z okna, pronásledování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje v restauraci načapali pracovníci bezpečnostní agentury, lupič při útěku vyskočil z okna  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.