Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Policie pátrá po svědcích nehody. U Boru se střetla dvě auta

Karlovarští dopravní policisté šetří nehodu, ke které došlo v úterý sedmého listopadu na silnici 13 u sjezdu u obce Bor. Čelně se tam srazila dvě auta a policisté nyní hledají svědky celé nehody.

K nehodě došlo kolem půl osmé večer. „Řidič osobního automobilu značky Škoda měl u nájezdu do obce Bor přejíždět z pravého do levého jízdního pruhu, kde došlo ke střetu s projíždějícím vozidlem značky Audi, které po střetu narazilo do svodidel. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění,“ uvedl mluvčí policie Jan Bílek.

Policie hledá svědky nehody. „Žádáme případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali policistům na telefonní linku 974 366 408 nebo případně na linku 158. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, bor, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po svědcích nehody. U Boru se střetla dvě auta  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.