Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Karlových Varech pokračuje soud s fotbalistou Limberským kvůli údajnému vydírání

V Karlových Varech pokračuje soud s fotbalistou Davidem Limberským a dalšími třemi muži, kteří čelí obžalobě z vydírání. Čtveřice mužů podle obžaloby zastrašováním vymáhala po muži z Karlových Varů peníze, které společně investovali do takzvané těžby virtuálních měn. Limberský ale tvrdí, že je nevinen a že pouze chtěl vrátit peníze, které investoval a z nichž nebyl očekávaný výnos.

Limberský dal do nákupu počítačů pro těžbu kryptoměn přes čtyři miliony korun. Část z nich ale nebyla jeho. Když výnosy z takzvané těžby kryptoměn nebyly takové, jak jeho známý, který je u soudu v roli poškozeného, slíbil, chtěl peníze zpět.

Fotbalista Limberský stanul za vydírání před soudem v Karlových Varech, cítí se nevinen

Fotbalista David Limberský v úterý stanul před karlovarským okresním soudem, který projednává žalobu na něj a další tři muže kvůli vydírání. Čtveřice mužů podle obžaloby zastrašováním vymáhala po muži z Karlových Varů peníze, které společně...

Zásadní pak byla schůzka v Karlových Varech, na jejímž popisu se ale podle obžaloby vydíraný muž a čtveřice investorů neshodují. Podle obžaloby byl poškozený muž ohrožován zbraní, podle obžalovaných to není pravda. Soud bude pokračovat výslechem dalších obžalovaných. Jednání je naplánováno zatím až do ledna.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky soud, internet, fotbal, vydírání, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlových Varech pokračuje soud s fotbalistou Limberským kvůli údajnému vydírání  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.