Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Trojice mužů z ostrahy na sokolovském nádraží podle policie prodávala pervitin

Trojice mužů z ochranné služby na sokolovském vlakovém nádraží prodávala podle zjištění policistů pervitin. Policejní vyšetřování ukázalo, že v roce 2022 šlo zhruba o 400 případů prodeje. Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání mužů ve věku 23, 58 a 59 let, které obvinili ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Na webu o tom dnes informoval krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Všichni tři muži podle policie drogy prodávali při výkonu svého zaměstnání, na vlakovém nádraží pracovali jako ostraha objektu. Nejmladší z trojice mužů během roku 2022 podle policie prodal drogu třem mužům v několika desítkách případů. Stejně tak osmapadesátiletý muž loni prodal pervitin několika lidem ve více než stovce případů. Devětapadesátiletý muž podle policie během zaměstnání prodal na vlakovém nádraží pervitin několika lidem ve více než 200 případech.

Kriminalisté se případem zabývali několik měsíců, spolupracovali i se strážníky místní městské policie. "V případě prokázání viny hrozí trojici mužů, jejichž trestní stíhání probíhá na svobodě, trest odnětí svobody až na pět let," doplnil Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, drogy, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice mužů z ostrahy na sokolovském nádraží podle policie prodávala pervitin  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.