Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policisté zastavili dvakrát během jednoho dne stejného řidiče, v obou případech byl opilý

Hned dvakrát během jediného dne zastavili policisté z Karlovarska stejného řidiče. Při obou kontrolách byl pod vlivem alkoholu, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Oba případy zůstávají v šetření.

K oběma kontrolám došlo první červencový den. "Policisté z obvodního oddělení Toužim prováděli dohled nad dodržováním bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. Krátce po jedné hodině ranní si na pozemní komunikaci z Toužimi směrem do Bochova všimli projíždějícího motorového vozidla značky Škoda, které se rozhodli předepsaným způsobem zastavit a zkontrolovat jeho osádku. Při silniční kontrole se jednačtyřicetiletý muž podrobil orientační dechové zkoušce, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,24 promile,“ shrnul mluvčí policie Jan Bílek.  

Následnou lustrací policisté zjistili, že má muž vysloven platný zákaz řízení. „Podezřelý muž dále odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu. Další jízda mu byla zakázána,“ dodal Bílek.

Jaké bylo pro policisty překvapení, když o několik hodin později, konkrétně kolem dvaadvacáté hodiny, si v Toužimi všimli stejného osobního vozidla, které opět řídil jednačtyřicetiletý muž, který má vysloven platný zákaz řízení. „I v tomto případě se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,70 promile,“ uzavřel Bílek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky kontrola, Policie ČR, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zastavili dvakrát během jednoho dne stejného řidiče, v obou případech byl opilý  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.