Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Nedostal peníze a napadl ženu na parkovišti v Karlových Varech. Muži hrozí deset let

Až deset let vězení hrozí šestačtyřicetiletému muži z Karlovarska. Policisté ho viní z loupeže. Minulý pátek měl na parkovišti v Karlových Varech napadnout ženu, po které chtěl peníze.

Krátce po dvanácté hodině na parkoviště přijela osmadvacetiletá žena. Muž měl podle policistů přistoupit k jejímu vozidlu a požádat jí o finanční hotovost. „Sdělila mu, že bude platit platební kartou, přičemž muž začal být agresivní a začal jí vyhrožovat fyzickou újmou, pokud mu peníze nevydá,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Žena poté přejela na parkovací místo a než stihla dát okénko zpět nahoru, muž jí fyzicky napadl úderem rukou do oblasti hlavy. „Při odchodu ještě kopem poškodil levé přední dveře u osobního automobilu, čímž způsobil škodu téměř 10 tisíc korun,“ dodal mluvčí.

Žena pak vyhledala lékařské ošetření v nemocnici, policisté pak útočníka rychle dopadli. „Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl tak muž vzat do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, karlovy vary, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedostal peníze a napadl ženu na parkovišti v Karlových Varech. Muži hrozí deset let  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.