Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté hledají svědky a cestující z vlaku, který u Chodova narazil do hromady štěrku

Policie vyšetřuje nehodu, ke které došlo v úterý 14. února na železniční trati v Chodově na Sokolovsku. Neznámý pachatel tam na koleje umístil štěrk, do kterého najel vlak Policisté hledají případné svědky a také cestující, se kterými policie ještě nemluvila.

„Dosud neznámý pachatel na železniční trati mezi Novým Sedlem a Chodovem, přibližně 400 metrů od železniční stanice Chodov, umístil štěrk z kolejového podloží na obě kolejnice v délce tří metrů. Na kamení následně tentýž den v 17:20 hodin najela vlaková souprava jedoucí ve směru od Plzně do Karlových Varů. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Kriminalisté nyní hledají případné svědky nehody. „Pokud se pohybovali poblíž železniční trati, mezi řadovými garážemi v ulici Horní v Chodově, případně v blízkosti místního Račího rybníka, aby volali na bezplatnou linku 158, nebo se osobně dostavili přímo na 2. OOK Sokolov v Dobrovského ulici,“ dodal mluvčí.

Policisté hledají také cestující z vlaku, kteří ještě s policií nemluvili. „Informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ uzavřel Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, chodov, vlak, nehoda, svědci, cestující

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pietro Simeone

Tohle jsme jako děcka dělali naprosto běžně a nikdo se nad tím nepozastavil.

Úterý, 7. března 2023, 10:11Odpovědět

Policisté hledají svědky a cestující z vlaku, který u Chodova narazil do hromady štěrku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.