Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Napadnu tě, když mě pozdravíš. Syn vyhrožoval rodičům, pak i v kukle na úřadě

Policisté ze Sokolova stíhají dvaačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. Soustavně vyhrožoval svým vlastním rodičům a řádil také na obecním úřadě jedné z obcí na Sokolovsku.

„Obviněný muž měl od začátku roku 2021 do první poloviny ledna letošního roku soustavně vyhrožovat svým rodičům. Vyhrožovat fyzickou újmou jim měl osobně v místě bydliště, v jednom městě na Sokolovsku, ale také pomocí emailu. Své matce měl například sdělit to, že ji fyzicky napadne, pokud ho pozdraví,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Loni v listopadu pak také vyhrožoval jedné úřednici na obecním úřadě v jedné z menších obcí na Sokolovsku. „Přitom si měl zakrýt obličej tím, že si na hlavu nasadil kuklu. Následně měl pak procházet po budově. Dojít měl až do prvního patra, kde vstoupil do jedné z kanceláří, ve které se nacházela jedna ze zaměstnankyň. Na tu měl začít křičet a vyhrožovat fyzickým napadením jejím příbuzným. Poté měl z kanceláře, odejít, přičemž ho mělo s kuklou na hlavě vidět několik dalších osob,“ dodal mluvčí.

Muži nyní hrozí až dva roky vězení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, sokolovsko, vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napadnu tě, když mě pozdravíš. Syn vyhrožoval rodičům, pak i v kukle na úřadě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.