Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody, při které byla na přechodu pro chodce sražena žena

Karlovarští policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v polovině ledna v Chebu. Při nehodě byla na přechodu pro chodce zraněna žena, do které narazilo auto. Řidič sice vystoupil a zeptal se, jestli je žena v pořádku, poté ale z místa odjel. Žena nakonec musela vyhledat lékařské ošetření.

K nehodě došlo v sobotu 14. ledna před šestou hodinou večer v ulici 26. dubna v Chebu. Zatím neznámý řidič měl jet směrem od kruhového objezdu do ulice Dlouhá a na přechodu prochodce srazil zrovna procházející ženu. „Z vozidla měl vystoupit a zeptat se ženy, zda je v pořádku. Když mu sdělila, že ano, nasedl do vozidla a z místa odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě," uvedl mluvčí Jan Bílek.

Žena ale vzhledem k bolestem musela později vyhledat lékaře. 

Policie proto hledá svědky, kteří v době nehody místem procházeli nebo projížděli a mohli událost vidět nebo natočit palubní kamerou. Volat mohou na linku 158 „Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ dodal Bílek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky havárie, dopravní nehoda, Cheb, krimi, přechod pro chodce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody, při které byla na přechodu pro chodce sražena žena  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.