Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Rušná směna karlovarské uklízečky. Zažila sex, rvačku i příjezd policie

Sex, rvačka a příjezd policie. To a mnohem více nabídla příhoda z karlovarského baru, kde se do sebe zakoukala uklízečka a jeden z návštěvníků zařízení. Po pohlavním styku na pracovišti, ale došlo k drsné rozepři, a tak se za nedlouho dostali ke slovu strážníci i policisté.

Hlášení o události dostali strážníci kolem třetí hodiny ráno. Jakmile dorazili na místo, dali se do vyšetřování celé události, která z počátku vypadala zdánlivě nevinně. Žena pracující jako uklízečka si v pracovní době užívala sex se svým známým. Po milostném aktu, který oba účastníci označili jako dobrovolný, se ale něco pokazilo. Podle muže se na něj jeho známost vrhla židlí a zkoušela jej udeřit. Milenec si nedal nic líbit a fackou svalil uklízečku na zem. 

Následně se pokusil prchnout z útrob baru na denní světlo. Pozoruhodně rychlé ženě se nicméně podařilo v odvetě skřípnout mu palec pravé ruky ve vchodových dveřích, čímž mu přivodila bolestivé a silně krvácející zranění,“ popsali karlovarští strážníci případ.

Žena svého sexuálního partnera ještě poškrábala v obličeji. „Hlídka poskytla ošetření krvácejícího palce a protože odmítl přivolání záchranné služby, bylo mu doporučeno, aby vyhledal odborné lékařské ošetření v nemocnici. Na žádost ženu a vzhledem k tomu, že v baru došlo při tomto incidentu jistě ke škodě na majetku, byla přivolána Policie ČR. Ta si celou záležitost převzala k dořešení,“ dodali strážníci. 

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Strážníci, Útok, sex, Policie České republiky, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otakar Vacek

Za sex jí nezaplatil tak ho napadla.

Neděle, 10. dubna 2022, 19:00Odpovědět

Rušná směna karlovarské uklízečky. Zažila sex, rvačku i příjezd policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.