Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Krveprolitím vyvrcholil na ubytovně spor o údajně ukradený automobil, agresor putoval do vazby

Prolitou krví a bodným zraněním vyvrcholil na jedné ubytovně na Karlovarsku spor, který tam měl osmačtyřicetiletý muž se svým třiadvacetiletým známým. Zatímco mladší muž putoval do nemocnice s vážným zraněním, útočníka zadržela policie a následně skončil ve vazbě.  

„Třiadvacetiletý muž měl se svým známým přijít v pozdních večerních hodinách na ubytovnu za osmačtyřicetiletým mužem řešit spor ohledně údajně odcizeného automobilu. Následně mělo dojít k rozepři, při které měl nejdříve mladší z mužů strčit do staršího. Ten na to měl reagovat tak, že si vzal do ruky nůž, kterým nejprve oběma mužům pohrozil a poté měl jednoho z nich bodnout do horní části těla,“ popsala incident mluvčí policie Kateřina Pešková.

Přivolaní policisté po svém příjezdu útočníka zadrželi a převezli na policejní služebnu. Zraněného muže záchranáři do nemocnice v Karlových Varech, kde byl ošetřen a následně hospitalizován. „Kriminalisté zahájili trestní stíhání muže, kterého obvinili ze spáchání těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Obviněný se takového činu měl dopustit i přesto, že byl v minulosti za stejný trestný čin odsouzen,“ řekla policejní mluvčí.

Vrchní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který ho akceptoval a soudce rozhodl o jeho vzetí do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody na pět až dvanáct let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ublížení na zdraví, vazba, útok nožem, ubytovna, násilí na ubytovně, bodné zranění, Karlovarský kraj, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krveprolitím vyvrcholil na ubytovně spor o údajně ukradený automobil, agresor putoval do vazby  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.