Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Řidič kamionu dostal smyk a vjel do protisměru. Tam se srazil s osobním autem

Karlovarští policisté řeší od tohoto týdne dopravní nehodu, ke které došlo nedaleko obce Kozlov na Karlovarsku. Devětadvacetiletý řidič kamionu dostal smyk a vjel do protisměru, kde se srazil s osobním autem. Řidič osobáku musel být letecky transportován do nemocnice. Silnice musela být kvůli nehodě několik hodin uzavřená.

K nehodě došlo ve středu 29. září po jedné hodině odpoledne před obcí Kozlov. Devětadvacetiletý řidič dostal podle policie pravděpodobně smyk a vjel do protisměru. „Zde narazil do právě projíždějícího osobního automobilu tovární značky Opel, které poté narazilo do svodidel. Jeho řidič utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice," uvedla mluvčí policie Eva Valtová.

Nikdo další podle ní zraněn nebyl. Dechová zkouška u obou řidičů přítomnost alkoholu vyloučila. Provoz na silnici musel být po dobů záchranných prací a vyšetřování nehody zcela uzavřen. „Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku 180 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, automobil, havárie, Karlovarský kraj, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič kamionu dostal smyk a vjel do protisměru. Tam se srazil s osobním autem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.