Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zaplať, řekl taxikář zákazníkovi. Ten mu místo toho rozbil auto

Rychle zapomenout bude chtít na večerní směnu karlovarský taxikář, který měl čest s nepoctivým a agresivním zákazníkem. K pětatřicetiletému šoférovi nasedl o tři mladší cestující. Jakmile jej dovezl do cíle, požadoval řidič standardně zaplacení. Jenže muž převedl agresivní výpad, který nakonec řešila policie.

Agresor začal vyvádět ve chvíli, kdy mu po příjezdu do cilové lokace řidič taxi služby sdělil požadovanou částku za odvoz. Cestujici ale místo zaplacení vystoupil, otevřel dveře u řidiče a chytil jej za triko. Následně s ním zatřásl a důrazně řekl, že nic platit nebude. Celý výstup zakončil tím, že pěstí rozbil okno taxíku. Taxikář proto hned po odchodu potížisty vytočil číslo 158.

Policisté jej po příjezdu na místo zadrželi a na jejich výzvu se posléze podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,85 promile,“ sdělila k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Na policejní služebně policisté výtržníikovi sdělili, že je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který mu v případě prokázání viny hrozí až roční trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Karlovy Vary, Taxi, Napadení, Policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaplať, řekl taxikář zákazníkovi. Ten mu místo toho rozbil auto  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.