Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Sobota 12. října 2024  |  Svátek má Marcel
Bez reklam

Vážná dopravní nehoda u odbočky na Čichalov. Dva zraněné transportoval do nemocnice vrtulník

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý dopoledne I/6 poblíž odbočky na obec Čichalov na Karlovarsku. Srazila se tam tři auta. Při srážce se zranili tři lidé, dva převezl do nemocnice záchranářský vrtulník.

„Šestadvacetiletý řidič vozidla značky Fiat, jedoucí směrem od Prahy na Karlovy Vary, se zřejmě dostatečně nevěnoval řízení a narazil do levé zadní části automobilu značky Renault, které odbočovalo směrem k obci Čichalov. Následně se mělo vozidlo značky Fiat dostat do protisměru a čelně se střetnou s protijedoucím automobilem značky Renault,“ popsal nehodu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.



Při dopravní nehodě došlo ke zranění třiačtyřicetiletého řidiče značky Renault, který byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni. Jeho osmadvacetiletý spolujezdec byl převezen do nemocnice v Karlových Varech. Šestadvacetiletý řidič vozidla značky Fiat byl se svým zraněním taktéž letecky transportován do nemocnice v Plzni.

„Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Čichalov, nemocnice, Renault, Fiat, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, Fakultní nemocnice Plzeň, Praha, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná dopravní nehoda u odbočky na Čichalov. Dva zraněné transportoval do nemocnice vrtulník  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.