Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Policie pátrá po jednačtyřicetileté ženě. Na návštěvu k sestře nedorazila a nedala o sobě vědět

Chebští kriminalisté pátrají po jednačtyřicetileté Haně Kotalové. Ta měla v pondělí večer odejít za svou sestrou, kam ale nedorazila. Nepodala o sobě nikomu žádnou zprávu a má nedostupný mobilní telefon. Pohřešovaná se léčí na psychiatrii a má pravidelně užívat léky.

Pohřešovaná Hana Kotalová měla v pondělí kolem šesté hodiny večer odejít ze svého bydliště v Aši s tím, že jde navštívit svou sestru. K té ale podle policie nedorazila a domů se také nevrátila. „Od té doby o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu. Mobilní telefon má nedostupný. Pohřešovaná žena se léčí na psychiatrii a má užívat pravidelně léky," popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V době odchodu na sobě měla mít černé kalhoty, černou vestu a tmavě modrou mikinu. Na zádech měla černý batoh. Je zhruba 170 centimetrů vysoká, má štíhlou postavu a středně dlouhé, blonďaté vlasy.

„V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, Cheb,

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po jednačtyřicetileté ženě. Na návštěvu k sestře nedorazila a nedala o sobě vědět  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.