Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Seniorka posilněná alkoholem přehlédla náklaďák. Na té samé silnici další řidič přelétl plot

Jednasedmdesátiletá řidička při odbočování přehlédla projíždějící nákladní vůz. Z nehody vyvázla bez zranění, napáchala však škody za 140 tisíc korun. Navíc se ukázalo, že usedla za volant pod vlivem alkoholu. Na stejné silnici I/6 ve směru na Karlovy Vary boural i třicetiletý muž. Ten s autem přelétl oplocení.

Na silnici ve směru na Prahu havarovala seniorka ve svém Volvu. Za čerpací stanicí chtěla odbočit, přehlédla však projíždějící nákladní vozidlo. Následně narazila do jeho návěsu.

„Po příjezdu policejní hlídky se žena podrobila orientační dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s pozitivním výsledkem 0,43 promile alkoholu. Ženě policisté na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Způsobená celková škoda byla předběžně odhadnuta na téměř 140 tisíc korun,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Eva Valtová.

O tři hodiny později na té samé silnici vyjížděli policisté i záchranáři k další nehodě. Ta se tentokrát odehrála ve směru na Karlovy Vary u sjezdu k obchodnímu domu. Tady podle všeho třicetiletý řidič nezvládl průjezd zatáčkou, vyjel ze silnice a přelétl oplocení pozemku. Zastavil se až po několika metrech.

„Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou orientační dechovou zkouškou. Při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterým byl následně Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na téměř 70 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, nehoda, Karlovy Vary, policie, alkohol, senior, silnice, havárie, Volvo Cars, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka posilněná alkoholem přehlédla náklaďák. Na té samé silnici další řidič přelétl plot  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.