Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloději napadli muže baseballovou pálkou, pak mu vykradli byt

Osmadvacetiletá žena se svým o šest let mladším kumpánem zabouchali na dveře jednoho z bytů v Mariánských Lázních. Přitom zakryli kukátko a vydávali se za policisty. Když muž odmítal otevřít, vyrazila dvojce dveře a brutálně jej napadla. Zatímco bezvládně ležel na podlaze, prohledala žena jeho byt. Při odchodu mu ještě nastříkali pepřový sprej do obličeje.

Dvojice zlodějů si vytipovala byt čtyřicetiletého muže. Po zaklepání na jeho dveře tvrdili, že jsou od policie a požadovali, aby je okamžitě pustil dovnitř. Muži se to však hned zdálo podezřelé a odmítl je poslechnout. To ale lupiče neodradilo a vyrazili dveře.

„Čtyřicetiletého muže měli poté udeřit baseballovou pálkou do oblasti hlavy a následně ho měl dvaadvacetiletý muž začít škrtit. Osmadvacetiletá žena pokračovala dále do bytu, kde v jedné z místností narazila na stejnou starou ženu, kterou měla začít tahat za vlasy a chtít po ní finanční prostředky. Ženě se po chvíli podařilo utéct a uzamknout se v koupelně,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Zlodějka na nic nečekala a prohledala byt. Nakonec si dvojice odnesla tři mobilní telefony. Při odchodu ještě nastříkali zbitému muži do obličeje pepřový sprej. Napadený musel být poté ošetřen v nemocnici.

Pro dvaadvacetiletého muže nebyl toto jediný prohřešek. Už o několik týdnů dříve se měl dostavit do obchodního domu v Mariánských Lázních. Odsud si bez zaplacení odnesl dvacet baget. Ještě předtím měl v jedné z menší obcí na Chebsku vykrást zaparkované auto, ze kterého si odnesl peníze i drobnosti jako byl řetízek nebo vodítko a pamlsky pro psa.

Celkově měla tato dvojice způsobit škodu téměř 14 tisíc korun, nyní jim hrozí až desetiletý trest.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, přepadení krádež, Mariánské Lázně, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Doživotí pro oba. Pokud možno krátké.

Sobota, 20. února 2021, 18:44Odpovědět

Zloději napadli muže baseballovou pálkou, pak mu vykradli byt  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.