Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zhrzený muž obtěžoval a napadl bývalou přítelkyni

Nebezpečné pronásledování, ublížení na zdraví a porušování domovní svobody. To jsou obvinění, která si vyslechl čtyřiatřicetiletý muž z Chebska. Během několika měsíců sledoval svou bývalou přítelkyni, bez ohlášení za ní chodil do práce a v noci zvonil u ní doma. Vše vygradovalo až v napadení.

Za čtyři měsíce stihl muž udělat své bývalé přítelkyni ze života peklo. Několikrát v týdnu za ní přišel do práce, aby zkontroloval s kým se baví. Stejně tak chodil dnem i nocí kolem jejího bydliště. Zvonil i bušil na dveře do bytu.

„Kromě toho jí měl každý den několikrát telefonovat a poslat několik desítek zpráv. Přitom jí měl vulgárně urážet a vyhrožovat jí. Ve dvou případech měl fyzicky napadnout jí i jejího nového přítele, se kterým se žena následně kvůli chování čtyřiatřicetiletého muže raději rozešla,“ řekl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Jednoho dne vyrazil obviněný vstupní dveře do bytu, kde žena bydlela. Udeřil ji pěstí do hlavy, kvůli kterému musela zůstat několik dní v nemocnici. Řadu měsíců pak setrvala v pracovní neschopnosti. Nyní násilníkovi hrozí až tříletý trest.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, Cheb, policie, napadení, pronásledování, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zhrzený muž obtěžoval a napadl bývalou přítelkyni  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.