Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dramatická hádka dvou mužů skončila pobodáním

Teprve dvacetiletý mladík ze Sokolova čelí trestnímu stíhání za těžké ublížení na zdraví. Toho se měl dopustit po hádce se starším muže, kterého následně napadl s nožem v ruce. Zraněný stihl ještě na místo přivolat policii.

Bylo kolem desáté hodiny večer, když se mladík pohádal se svým známým, tím měl být osmačtyřicetiletý muž. Toho pak u dveří do bytu v Sokolově napadl nožem a bodl jej do horní části těla.

„Zraněný muž měl poté vše oznámit na tísňovou linku policie. Policejní hlídka po svém příjezdu před domem podezřelého dvacetiletého mladíka zadržela. Zraněný muž byl převezen k ošetření do nemocnice. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Bohužel se na Sokolovsku v posledních dnech nejedná o jediný případ fyzického napadení. Šestačtyřicetiletá žena čelila ze strany stejně starého muže výhružkám, po kterých přešel násilník k činům. Opatřil si klíče od bytu oběti, kterou pak přišel bez pozvání navštívit.

„Měl vstoupit do místnosti, kde se sedící žena nacházela a poté do ní strčit. Následně jí měl uchopit za vlasy, začít s ní cloumat a přitom jí vyhrožovat. Po chvíli jí měl dvakrát udeřit rukou do oblasti hlavy a z bytu odejít. Po tomto incidentu musela žena vyhledat lékařské ošetření,“ popsal Kopřiva. Nyní agresorovi hrozí tříletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, napadení, pobodání, násilí, Sokolov, policie, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dramatická hádka dvou mužů skončila pobodáním  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.