Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Karlovými Vary projížděl opilý muž bez řidičského průkazu, hrozí mu rok vězení

Třiapadesátiletého muže zastavila v pozdních odpoledních hodinách policejní hlídka. Při dechové zkoušce muž nadýchal téměř dvě promile.

„Koncem října tohoto roku v pozdních odpoledních hodinách zastavila v Karlových Varech hlídka dopravní policie osobní motorové vozidlo značky Ford. Poté, co byl řidič vyzván k předložení dokladů potřebných pro provoz a řízení vozidel, předložil pouze doklad o povinném pojištění a osvědčení o registraci vozidla. Následně se hlídce přiznal, že není držitelem řidičského oprávnění,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté s mužem provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla s pozitivním výsledkem, a to 1,63 a 1,76 promile alkoholu. Muž se také dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření, které je spojené s odběrem biologického materiálu.
 
„Policisté třiapadesátiletému muži z Karlových Varů sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest či zákaz činnosti,“ dodal policejní mluvčí.
 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, opilec, neřidič, vězení, dechová zkouška, Karlovy Vary, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovými Vary projížděl opilý muž bez řidičského průkazu, hrozí mu rok vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.