Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nezvaného nocležníka prozradily zapomenuté osobní doklady

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání pokračujícího zločinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody.

„Jednačtyřicetiletý muž se začátkem listopadu tohoto roku vydal do zahrádkářské kolonie v Ostrově. Nejprve se pokoušel vniknout do sklepa jedné chatky. Po neúspěšném snažení jeho pozornost upoutal obytný přívěs. Do něj se vloupal a přečkal v něm několik dní a nocí,“ popisuje případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Muž nakonec karavan opustil, aniž by cokoliv odcizil. V dalších dnech se muž vloupal do dvou zahradních chatek, kde však už kradl.

„Tady odcizil světlo a různé oblečení a světlo. Pak se vypravil do dalšího karavanu a kůlny, kde ale opět nic neodcizil. Na jednom z pozemků však zapomněl své věci s osobními dokumenty, které policisté při prohledávání místa našli. Svým jednáním způsobil celkovou škodu za bezmála 14 tisíc korun,“ dodal policejní mluvčí s tím, že všechny činy byly spáchány v době vyhlášeného nouzového stavu a tak pachateli hrozí trest odnětí svobody v sazbě od dvou do osmi let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, krádež, vloupání, vězení, Ostrov, Karlovarský kraj, karavan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezvaného nocležníka prozradily zapomenuté osobní doklady  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.