Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pozorná prodavačka odhalila dvě zlodějky dětských oblečků

V případě dvou čtyřicetiletých žen se nejednalo o žádné začátečnice. Obě už byly v minulosti za krádeže trestány a nyní jim hrozí až tři roky vězení.

"První obviněná zlodějka navštívila jeden z karlovarských obchodních domů v pozdních odpoledních hodinách. Do tašky si vložila dvě desítky dětských oblečků a bez zaplacení z prodejny odešla,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová s tím, že cena ukradeného zboží přesahovala devět tisíc korun.

Podruhé se čtyřicetiletá žena do prodejny textilu vypravila o několik dní později a na pomoc si vzala kamarádku. Do přinesené tašky ženy vložily dvě desítky dětských bodýček a dalších oblečků a jedna z nich se snažila z prodejny bez zaplacení odejít.

„Jejího jednání si však všimla místní obsluha a ženu následovala. Žena tašku s odcizeným zbožím zahodila a z místa utekla. Její společnice využila tohoto nestřeženého okamžiku a z prodejny odešla. Obě ženy ale karlovarští policisté vypátrali a zjistili, že se nejedná o žádné začátečnice,“ doplňuje policejní mluvčí.

První z žen byla za tento trestný čin již v minulosti odsouzena Okresním soudem v Plzni a druhá potrestána trestním příkazem Obvodního soudu pro Prahu 5. Nyní oběma ženám hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky dětské oblečky, zlodějky, krádež, policie, vězení, Karlovy Vary, Praha, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozorná prodavačka odhalila dvě zlodějky dětských oblečků  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.