Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Za noční bitku hrozí agresorům až deset let za mřížemi

K incidentu mezi náhodně procházejícím mužem a dvěma mladíky došlo v Kraslicích na náměstí. Po slovní rozepři mladíci čtyřiačtyřicetiletého muže fyzicky napadli a ten následně skončil v nemocnici.

„Dvojice mužů ve věku třiadvaceti a čtyřiačtyřiceti let těsně po půlnoci poblíž náměstí v Kraslicích oslovila procházejícího čtyřiačtyřicetiletého místního muže. Po krátké konverzaci mezi nimi došlo ke slovní rozepři. Do té se následně zapojil další procházející jednatřicetiletý cizinec, který dvojici mužů ve věku třiadvaceti a čtyřiačtyřiceti let znal. Po chvíli trojice mužů fyzicky napadla čtyřiačtyřicetiletého muže několika údery pěstí do oblasti hlavy. Po tomto útoku upadl čtyřiačtyřicetiletý muž na zem, čímž ale útok neskončil. Trojice mužů do ležícího muže začala kopat a poté z místa odešla,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Zraněný muž byl po tomto útoku, který se odehrál v polovině června, hospitalizován v nemocnici a byla mu vystavena několikatýdenní pracovní neschopnost.
 
„Policisté po trojici okamžitě pátrali a během několika hodin muže zadrželi. Sokolovští kriminalisté již zahájili trestní stíhání a muže ve věku 31 a 44 let obvinili ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví. Třiadvacetiletý muž byl obviněn ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. Kromě toho byli navíc všichni tři obviněni ze spáchání přečinu výtržnictví,“ dodal policejní mluvčí s tím, že mužům ve věku 31 a 44 let hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Třiadvacetiletému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, napadení, výtržnictví, Kraslice, Sokolovsko, vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za noční bitku hrozí agresorům až deset let za mřížemi  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.