Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Peníze kradla systematicky a to i v době vyhlášení nouzového stavu

Čtyřiatřicetiletá žena pracovala jako vedoucí prodejny v Chebu, kde neodvedla tržbu do banky a peníze si nechala pro svou potřebu. Následně začala krátit odvody z tržeb. Vše začalo na jaře, kdy byl v České republice vyhlášen nouzový stav.

„Obviněná pracovala jako vedoucí prodejny s domácími potřebami na Chebsku. V polovině března letošního roku měla jako zodpovědná osoba po zavírací době provést odvod tržby do banky, ale nakonec tak neučinila. Finanční prostředky si totiž měla odnést domů,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V krádežích žena pokračovala i nadále, neboť v dalších dnech začala krátit odvody tržby a peníze opět používala pro svoji potřebu, údajně na úhradu svých osobních dluhů.

„Tímto svým jednáním měla způsobit škodu téměř 130 tisíc korun. Chebští kriminalisté už zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetileté ženy, které nyní hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let. Svého činu se totiž dopustila za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelné pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek,“ vysvětlil policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krádež, zpronevěra, Chebsko, policie, vězení, peníze, Česko, Cheb, okres Cheb, nouzový stav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Peníze kradla systematicky a to i v době vyhlášení nouzového stavu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.