Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dvaatřicetiletý zloděj asi nebyl dobrým cyklistou

Dvaatřicetiletý muž z Jáchymova ukradl před obchodním domem v Karlových Varech jízdní kolo, ale daleko neujel. Přivolaní policisté ho totiž za pár minut chytili a vcelku drahé kolo vrátili majiteli.

„Volně odložené jízdní kolo spatřil ve večerních hodinách dvaatřicetiletý muž z Jáchymova před jedním z karlovarských obchodních domů. Chvilku obhlížel situaci a poté ke kolu přišel, nasedl na něj a z místa odjel,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Majitel kola ale krádež ihned nahlásil policii, která začala po muži pátrat. Po několika minutách byl cyklista ujíždějící na kradeném kole chycen.

„V případě, že by se policistům nepodařilo odcizené kolo vypátrat, tak by muž majiteli způsobil škodu téměř 27 tisíc korun. Policisté už muži z Jáchymova sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně,“ dodal policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krádež, jízdní kolo, vězení, Karlovy Vary, policie, Jáchymov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvaatřicetiletý zloděj asi nebyl dobrým cyklistou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.