Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Opil se, sedl do auta a zcela zdemoloval sloup elektrického vedení

Sedmatřicetiletý cizinec posilněn alkoholem nezvládl zatáčku, přejel do protisměru a zastavil se o sloup elektrického vedení. Spadlé kabely navíc zapálily okolní trávu. Škody na vozidle a sloupu jsou odhadem 150 tisíc korun.

Na silnici ve směru ze Sokolova na Královské poříčí havaroval sedmatřicetiletý cizinec. Ten podle všeho nezvládl řízení a po projetí pravotočivé zatáčky se dostal do protisměru, vyjel mimo silnici a narazil do sloupu elektrického vedení. Ten po dopadu zapálil trávu v okolí.

Jednu zraněnou osobu si převzala záchranná služba. Hasiči na místě navíc museli zlikvidovat také následný požár trávy od žhnutí spadlých kabelů,“ dodali krajští hasiči na svých stránkách.

Po příjezdu policistů se řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 0,83 a 0,87 promile. Řidič, který při dopravní nehodě utrpěl lehká zranění, byl policisty vyzván, aby se podrobil lékařskému vyšetření s odběrem biologického materiálu, což odmítl,“ řekl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Na místě řidiči zabavili řidičský průkaz. Škoda na vozidle a sloupu elektrického vedení byla předběžně odhadnuta na 150 tisíc korun. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK

Štítky nehoda, Sokolovsko, alkohol, policie, hasiči, krimi, sloup, elektrické vedení, tráva, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opil se, sedl do auta a zcela zdemoloval sloup elektrického vedení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.