Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Na bývalou přítelkyni vytáhl na ulici nůž a chtěl peníze

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního devětačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu nebezpečného vyhrožování. Obviněný může jít až na deset let do vězení.

„Obviněný muž potkal na mostě přes řeku Ohři v Chebu svou bývalou sedmačtyřicetiletou přítelkyni. Zastavil ji a požadoval po ní peníze, které mu měla údajně dlužit. Když mu žena sdělila, že mu dluh již vrátila, vytáhl z kapsy kovový nůž, takzvaný motýlek, mířil na ni ostřím a stále po ní požadovat peníze,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Žena začala z místa setkání odcházet směrem k nedalekému supermarketu. Obviněný se ale vydal za ní a stále s nožem v ruce požadoval finanční prostředky. Navíc ji vulgárně urážel

„Po chvíli žena došla k zaparkovanému vozidlu, ve kterém seděl její přítel. Také jeho měl pachatel začít urážet, vyhrožovat mu a rukou udeřit do vozidla. Muž ovšem na nic nečekal a okamžitě vše oznámil na tísňovou linku 158,“ pokračoval mluvčí.

Obviněný muž se sice snažil před přijíždějícími policisty zmizet, což se mu ale nepodařilo. Policisté si ho všimli a zadrželi ho. Po provedení potřebných úkonů byl na pokyn státní zástupkyně propuštěn a jeho vyšetřování tak probíhá na svobodě.
 
„V případě prokázání viny hrozí devětačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, loupež, vyhrožování, Cheb, vězení, peníze, Ohře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na bývalou přítelkyni vytáhl na ulici nůž a chtěl peníze  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.