Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Police řeší další případy násilí na ženách, jeden muž dokonce mlátil těhotnou manželku

Peklem si musela projít čtyřicetiletá žena z Chebska. Tu její partner slovně napadal, mlátil a dokonce ji v jednom případě i škrtil. Agresivní chování ho neopustila ani když byla jeho žena těhotná. Několikrát ji dokonce i zamkl v bytě i s jejími dětmi a nechtěl je pustit ven.

Psychickým i fyzickým týráním si prošla čtyřicetiletá žena z Chebska. Její o rok starší partner ji v opilosti často nadával. Postupně jeho chování eskalovalo až v napadení Ženu tloukl do obličeje. V útocích ho nezastavilo ani její těhotenství. V jednom případě ji měl dokonce škrtit a poté shodit a zem.

V několika případech se měl dokonce s poškozenou a s jejími dětmi zamknout v bytě a nechtěl je z bytu pustit. V jednom případě jí měl vyhrožovat s kuchyňským nožem v ruce. Tímto v ní vyvolal důvodnou obavu o její život a zdraví a žena od něj odešla ke svým známým. O několik dní později měl však obviněný muž za ní přijet a ona se měla se svým manželem usmířit. V psychickém a fyzickém napadání měl však pokračovat i nadále,“ uvedla k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Agresi si muž na ženě vybíjel většinou v době, kdy byl pod vlivem alkoholu. Nyní mu hrozí osmiletý trest.

Vyhrožoval expřítelkyni

Dalším případem zhrzeného muže se zabývali policisté na Chebsku. Osmadvacetiletý muž nemohl unést, že se sním rozešla o dvanáct let straší žena. Po rozchodu ji začal bombardovat SMS zprávami, aby se k němu vrátila.

„Poté na ni měl několikrát čekat před jejím zaměstnáním ve Františkových Lázních, kde se jí opět snažil přemlouvat. Když ho žena odmítla, tak jí měl začít vulgárně urážet. Od začátku března letošního roku měl ve večerních hodinách chodit k jejímu bydlišti a tam bouchat na okna, zvonit na domovní zvonek a domáhat se toho, aby s nám promluvila,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Během jednoho dne poslat ženě skoro 80 zpráv. Žena se začala obávat, že by ji mohl bývalý partner ublížit, a tak vše oznámila na policii. Za nebezpečné pronásledování si může stalker vyslechnout až roční trest.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky domácí násilí, krimi, Karlovarsko, Chebsko, policie, stalker, vyhrožování, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Police řeší další případy násilí na ženách, jeden muž dokonce mlátil těhotnou manželku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.