Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Bývalou přítelkyni věznil ve svém bytě i s vlastními dětmi, několikrát ji i znásilnil

Pětačtyřicetiletý muž ze Sokolova měl po předchozích výhrůžkách donutit svou bývalou jednatřicetiletou přítelkyni, aby s ním odjela do jeho bydliště. Poté ji několik týdnů vulgárně urážel, fyzicky napadal a vyhrožoval jí zabitím v případě, že z bytu odejde s jejich společnými nezletilými dětmi.

„V několika případech jí navíc donutil k pohlavnímu styku. Kromě toho jí v bytě i s dětmi zamykal a nedovoloval jí, aby kamkoliv odešla. Pravidelně jí měl také kontrolovat sociální sítě a mobilní telefon. Při jednom z fyzických napadení svého jednání zanechal až v době, kdy do bytu přišel jeho otec,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Vše vyvrcholilo poté, kdy jejich nezletilá dcera brečela v dětské postýlce. Muž měl po chvíli vzít dřevěné prkno a udeřit s ním do postýlky. Poté agresor odešel do zaměstnání a v bytě tak zůstal pouze jeho otec.

„Žena využila toho, že usnul, okamžitě šla s dětmi za svou známou, která je odvezla na obvodní oddělení v Habartově, kde žena celou věc oznámila. O několik hodin později policisté muže zadrželi v zaměstnání,“ pokračuje mluvčí s tím, že byl následně obviněn ze spáchání zločinů vydírání, zbavení osobní svobody, znásilnění a z přečinů ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a nebezpečného vyhrožování.
 
Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval.

„Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, uvěznění, znásilnění, Sokolov, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalou přítelkyni věznil ve svém bytě i s vlastními dětmi, několikrát ji i znásilnil  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.